עודכן 26.3.20 זהירות, אל תיקנו לימונצ'לו! ודאי שמתם לב שאחד האמצעים הפופולאריים של בני האדם למלחמה בקורונה הוא לקחת לימונים ולהפוך אותם ללימונדה. כל אישה ואיש בימים אלה פתחו קו ייצור פרטי וייחודי משלהם וכך אנו זוכים ללימונדות במגוון טעמים: יש לימונדה בטעם פיצה ויש לימונדה בטעם לחם מחמצת, יש לימונדה בטעם קורס ספרדית ויש … המשך לקרוא דרום איטליה, לימון ולימונצ'לו
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר